Search

Легкоатлети коледжу – срібні призери Всеукраїнських спортивних ігор

Легкоатлети коледжу – срібні призери Всеукраїнських спортивних ігор

У кінці квітня в місті Умань пройшли Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації з легкоатлетичного кросу. Вдало виступили студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», які посіли друге загальнокомандне місце.

Чемпіонкою України серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у бігу 1000м. стала Теслюк Юлія студентка першого курсу 14 групи. Вона також встановила особистий і поновила рекорд Заліщицького коледжу. Друге місце завоювала її одногрупниця Гладюк Наталія. Третє місце у бігові на 3000м. здобув студент 31-К групи Савків Тарас. Вдало виступили і інші члени команди нашого коледжу. Студент Дмитрик Михайло 35 група на дистанції 1000м. встановив рекорд коледжу і був дев'ятим в загальному заліку, Доготарь Валентина з 36 групи - зайняла 10 місце та студент 32 групи Рабський Михайло – 20 місце.

В цілому учасниками цих змагань на різних етапах були студенти 116 ВНЗ І-ІІ р.а. України. Так що успіх наших легкоатлетів досить вагомий.

Бажаємо нашим студентам нових переможних стартів.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: