Search

Презентація коледжу в «Клубі молодого підприємця»

Презентація коледжу в «Клубі молодого підприємця»

3 травня 2018 року в Заліщицькій районній бібліотеці за участю студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», учнів 9-х класів загальноосвітніх шкіл м. Заліщики, випускників Заліщицького вищого професійного училища та викладачів відбулося чергове засідання «Клубу молодого підприємця» з презентацією спеціальностей нашого коледжу.

Засідання клубу розпочала своїм виступом завідувач Заліщицької районної бібліотеки Тракало Ольга Йосипівна. Вона наголосила на актуальності теми професійного вибору для випускників та молоді взагалі в умовах сьогодення.

Заступник директора коледжу з виховної роботи Книш Ігор Ярославович та викладач економічних і комерційних дисциплін Холодило Олександр Іванович розповіли про діяльність коледжу та основні напрями освітньої і виховної роботи, які відкривають для молодих людей широкі перспективи професійного розвитку та самовдосконалення.

Студенти коледжу розповіли про спеціальності, за якими навчаються у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого". Вони представили особливості різних спеціальностей, розповіли про можливості майбутнього працевлаштування, продовження навчання та кар'єрного росту  після завершення навчання в коледжі. 

«Облік і оподаткування» – Дмитрик Михайло, студент 35 групи

«Економіка» Доготарь Валентина, студентка 36-Е групи

«Фінанси, банківська справа та страхування»Швидковська Іванна, студентка 26 групи

«Підприємство, торгівля та біржова діяльність» – Сухіна Валентина, студентка 27-П групи

«Агрономія» – Кондрацька Надія, студентка 22 групи

«Комп'ютерна інженерія» Гембатюк Лідія, студентка 21-К групи

«Екологія» – Боднарук Валентина, студентка 21-Е групи

Інформація, отримана випускниками шкіл та ВПУ стане для них корисною при виборі майбутньої професії.

Надіємось, що це сприятиме вибору абітурієнтами нашого коледжу для продовження навчання на ОКР «Молодший спеціаліст» та їх успішному старту в самостійне життя.

 

Холодило О.І., викладач економічних та комерційних дисциплін.

: