Search

Засідання педагогічної ради коледжу 31.05.2018

Засідання педагогічної ради коледжу

31 травня 2018 року відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С., який ознайомив присутніх із порядком денним.

Про стан успішності студентів випускних груп з професійних дисциплін доповів заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. Було наголошено на те, що викладачі, куратори випускних груп, завідувачі відділень провели організаційну роботу з студентами випускних груп, які мають пропуски навчальних занять, невідпрацьовані теоретичні чи практичні заняття та не здали передбачені робочими навчальними програмами з дисциплін індивідуальні роботи та завдання для усунення вказаних недоліків у виконанні студентами випускних груп індивідуальних навчальних планів.

Про підготовку навчально-методичної документації для проведення державних комплексних іспитів студентів випускних груп доповіли завідувач технологічним відділенням Андрусик Р.В. та завідувач економічним відділенням Стрільчук Л. В., а також рекомендували на включення до числа претендентів на отримання дипломів з відзнакою студентів коледжу

Про удосконалення організації конкурсів професійної майстерності виступила завідувач навчально-виробничої практики Слободян О.П.

Викладач Галайдіда О.В. – представила досвід удосконалення організації проведення конкурсу професійної майстерності з робітничої професії «Оператор комп'ютерного набору».

Про результати організації проведення економічного турніру «Кращий за професією» серед студентів за спеціальністю «Бухгалтерський облік» розповіла – Папушко М.Д.

Коропецький П.М. розповів про удосконалення організації проведення конкурсу «Кращий за професією – агроном-технолог».

Про проведення конкурсу професійної майстерності з робітничої професії «Продавець продовольчих товарів» розповіла керівник групи – Ситник Г.М.

Директор коледжу В.С. Глова звернув увагу на розширення зв'язків із спеціалістами з виробництва та залучення їх до складу журі професійних конкурсів.

Відповідальний секретар приймальної комісії Галайдіда О.В. підвела підсумки про стан виконання заходів по організації проведення профорієнтаційної роботи та залучення абітурієнтів до вступу на навчання у 2018 році.

Заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюком було наголошено на активізацію роботи педагогічного колективу по забезпеченню прийому на навчання у 2018 році відповідно до державного замовлення та ліцензійних обсягів.

Директор коледжу В.С. Глова звернув увагу на організацію інструктивно-консультаційних занять із студентами випускних груп з питань оформлення документів та працевлаштування після закінчення навчання та детального інформування про порядок вступу в НУБіП України.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. підвів підсумки проведення традиційної зустрічі випускників минулих років.

Бухгалтер коледжу по оплаті праці Попіль О.М. ознайомила викладачів коледжу з особливостями нарахування заробітної плати та проведення утримань із неї.

Розглянуто також питання про затвердження освітніх программ зі спеціальностей:

  • 071 «Облік і оподаткування»
  • 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
  • 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
  • 051 «Економіка»
  • 201 «Агрономія»
  • 101 «Екологія»
  • 123 «Комп'ютерна інженерія»

     

Деркач Н.Я., секретар педагогічної ради коледжу

: