Search

Державна підсумкова атестація з загальноосвітніх дисциплін

Державна підсумкова атестація з загальноосвітніх дисциплін

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» триває державна підсумкова атестація з загальноосвітніх дисциплін. Державна підсумкова атестація студентів з предметів загальноосвітньої підготовки у коледжі – це форма контролю за відповідністю освітнього рівня студентів навчальним програмам. ДПА проводиться відповідно до «Положення про державну підсумкову атестацію студентів з предметів загальноосвітньої підготовки у коледжі, який здійснює підготовку кадрів на основі базової загальної середньої освіти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»», листа МОН «Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти у 2017/2018 навчальному році» та листа МОН «Про організоване завершення 2017/2018 н. р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти».

Цьогоріч підсумкова атестація з української мови і літератури проводилась у формі ЗНО відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 31.07.2017р. № 1103. Тож першим іспитом в ході державної підсумкової атестації стало проходження ЗНО з української мови.

В період з 24 травня по 8 червня 2018 року студенти других курсів усіх спеціальностей складають ще два іспити державної підсумкової атестації з дисциплін історія України 21-Е, 22, 23 групи, математика 21-К, 24, 25, 26, 27 ЕП групи, а також  іноземна мова 21ЕК, 22, 23, 24, 25, 26, 27ЕП групи.

Згідно діючих нормативних документів для проведення державної атестації студентів, які навчаються на основі базової середньої освіти в коледжі створено державну атестаційну комісію та апеляційну комісію до складу яких ввійшли провідні викладачі та члени дирекції коледжу.

Бажаємо студентам удачі у складанні іспитів, адже успішно складені екзамени дають моральне задоволення та стимулюють до подальшої активної діяльності!

Левицька І.В., секретар педкабінету

: