Search

Засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії

Засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії

Відповідно до графіку засідань методичних об'єднань вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області 7 червня 2018 року відбулося засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії на базі Чортківського коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ. У рамках роботи методичного об'єднання відбулась презентація наукових робіт-досліджень студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області із загальноекономічних питань.

Наш коледж прийняв участь у засіданні з презентацією науково-дослідної роботи на тему «Соціально-економічні наслідки інфляції та їх запобігання», яку під керівництвом викладача економічних дисциплін, Холодила Олександра Івановича, презентувала студентка 25 групи, спеціальність 071 «Облік і оподаткування» Зубик Ірина. Робота була відповідно оцінена, ввійшла у збірник наукових робіт-досліджень студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області із загальноекономічних питань, а студентка отримала нагороду як кращий учасник студентського форуму «Економічний інтелект Тернопільщини».

В ході засідання методичного об'єднання відбувся також обмін досвідом роботи викладачів та обговорено особливості викладання дисциплін «Економічна теорія» та «Політична економія» в сучасних умовах. Участь представників нашого коледжу в таких заходах сприятиме удосконаленню навчальної роботи та якості підготовки фахівців.

Холодило О.І., викладач економічних дисциплін

: