Search

Студентки коледжу успішно пройшли практику у Німеччині

Студентки коледжу успішно пройшли практику у Німеччині

На початку 2018 року ВП НУБіП «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відвідали гості з Німеччини, власники фермерського господарства «Bauer Lipp» і ознайомили студентів із можливістю проходження практики на базі їхнього господарства, яке спеціалізується на вирощуванні спаржі та полуниці.

Першими ластівками стали двоє студенток 3 курсу технологічного відділення спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Павчак Богданна та Куца Марія, які поїхали на весняно-літню практику у «Bauer Lipp».

Надзвичайно приємно було отримати позитивні відгуки про наших студенток і їхнє непереборне бажання вчитись новому та застосовувати вже набуті під час навчання у коледжі знання.

«Мотивація двох дівчат є надзвичайною - вони дуже зацікавлені у всьому - і добре інтегруються у нашу команду!» - написав пан Петер Георгеан, координатор стажування українських студентів у Німеччині.

Не забуваючи про відпочинок, пан Георгеан організував для практикантів з України своєрідний День культури, впродовж якого вони знайомились з містом Дармштадт, а ввечері, за смачною вечерею на природі, спілкувались у тісному колі нових друзів.

Адміністрація коледжу буде й надалі максимально сприяти співпраці з господарством «Bauer Lipp» і ми щиро сподіваємось, що наступного року ще більше студентів нашого коледжу будуть мати змогу проходження практики в одному з сучасних німецьких фермерських господарств.

Завінська О.М., викладач коледжу

: