Search

Заключне засідання педагогічної ради коледжу 2017-2018н.р.

Заключне засідання педагогічної ради коледжу 2017-2018 н.р.

26 червня 2018 року відбулося заключне засідання педагогічної ради коледжу 2017-2018 навчального року. Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С., який ознайомив присутніх із порядком денним.

Про підсумки проведення державних кваліфікаційних екзаменів випускних груп доповіли завідувач технологічним відділенням Андрусик Р.В. та завідувач економічним відділенням Стрільчук Л. В.

Із заходами по підготовці до нового навчального року всіх присутніх ознайомив директор коледжу В.С. Глова. Було наголошено на активізацію роботи педагогічного колективу по забезпеченню прийому на навчання у 2018 році відповідно до державного замовлення та ліцензійних обсягів.

Заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк ознайомив із завданнями навчально-методичної роботи коледжу по підготовці до нового навчального року. Він доповів також інформацію, одержану на нараді проведеній МОН України, щодо розробки і реалізації освітніх програм профільної середньої освіти у ВНЗ І-ІІ р.а., що започатковується в 2018-1019 навчальному році.

Директор коледжу В.С.Глова виступив з інформаційним повідомленням про участь в проведенні «Міжнародних днів аграрної освіти і науки у Франції».

Деркач Н.Я., секретар педагогічної ради коледжу

: