Search

Обрано Раду старостату коледжу

Обрано Раду старостату коледжу

   18 вересня в читальній залі коледжу відбулося засідання старостату коледжу, в якому прийняли участь старости всіх академічних груп економічного та технологічного відділень коледжу, заступник директора коледжу з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник директора коледжу з виховної роботи Книш І.Я., працівники навчальної частини Андрусик І.Л. та Галайдіда О.В.

   На зібранні представників студентських груп йшлося про основні завдання організаційної роботи по забезпеченню функціонування старостату як важливого органу студентського співуправління в коледжі. Заступник директора з навчальної роботи наголосив на відповідальності старост академічних груп призначених наказом директора коледжу на 2018-2019 навчальний рік, представив їх учасникам засідання, наголосив на основних завданнях, правах і обов'язках представників студентського співуправління, на їх особливій ролі в координації співпраці студентства з педагогічним колективом.

   Завідувач канцелярії навчальної частини Андрусик І.Л. інформувала про основні вимоги те рекомендації в роботі старост академічних груп із документацією, що ведеться в навчальній частині. Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. привітав членів старостату і проінформував про органи студентського співуправління в коледжі та закликав членів старостату до активної участі в їх роботі.

   Проведено вибори Ради старостату ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого». Головою Ради старостату обрано студентку 21-К групи Сидорчук Анастасію (спеціальність «Комп'ютерна інженерія»), заступником голови Ради старостату стала студентка 25 групи Бойчук Оксана (спеціальність «Облік і оподаткування»). В склад Ради старостату ввійшли також: Перит Тетяна, студентка 14 групи (спеціальність «Облік і оподаткування»), Филипюк Григорій, студент 23-А групи (спеціальність «Агрономія»), Кондрацька Надія, студентка 32 групи (спеціальність «Агрономія»), Семчишин Діана, студентка 37-П групи (спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»), Завінська Христина, студентка 41-Е групи (спеціальність «Прикладна екологія»).

Склад старостату коледжу на 2018-2019 навчальний рік наказом директора коледжу затверджено такий:

Група

Староста групи

11

Тракало Михайло Ігорович

12

Іванищук Даніелла Василівна

14

Перит Тетяна Володимирівна

15-ФП

Фрасуняк Тетяна Володимирівна

21

Сидорчук Анастасія Миколаївна

22

Кастранець Андрій Андрійович

23-А

Филип'юк Григорій Григорович

23-Е

Рожелюк Михайло Миколайович

24-О

Якимець Анна Юріївна

24-Ф

Струбіцька Світлана Сергіївна

25

Бойчук Оксана Миколаївна

26-П

Бужак Наталія Юріївна

26-Е

Дмитрук Степан Мирославович

31-Е

Вилка Ольга Сергіївна

31-К

Гембатюк Лідія Романівна

32

Кондрацька Надія Романівна

33

Голич Арсен Іванович

34

Сервило Ірина Ігорівна

35

Осадчук Тетяна Василівна

36

Сеньків Марта Володимирівна

37-П

Семчишин Діана Ігорівна

37-Е

Бойко Ольга Василівна

41-Е

Завінська Христина Анатоліївна

41-К

Калакайло Ірина Ярославівна

42

Попінко Марія Миколаївна

43

Шимків Іван Михайлович

Дирекція коледжу бажає старостату успішної праці в цьому навчальному році.

 

Сопилюк М.В., заступник директора

коледжу з навчальної роботи

: