Search

Увага конкурс!

ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

запрошує до участі у конкурсі учнівських дослідницько - пошукових робіт та творчих робіт

за участю учнів шкіл, гімназій, професійно-технічних училищ та ліцеїв в рамках проведення Дня науки в Україні в 2019 році!

ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»  за підтримки Управління освіти і науки Тернопільської ОДА та департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДАпроводитьконкурс учнівських дослідницько - пошукових робіт та творчих робіт за участю  учнів шкіл, гімназій, професійно-технічних училищ та ліцеїв в рамках проведення Дня науки в Україні в 2019 році! 

Метою конкурсу є виявлення та розвиток обдарованих учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, професійно-технічних училищ, ліцеїв та ЗВО І рівня акредитації, сприяння реалізації їх здібностей; стимулювання творчого самовдосконалення   молоді; популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій; залучення педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою молоддю; підбір для участі в конференціях, олімпіадах, конкурсах, турнірах та сприяння ефективній професійній орієнтації учнівської молоді. 

Конкурсні роботи виконуються з наступних тематичних напрямків: 

  • Історія (Тема: «Моя мала Батьківщина» (розповідь про минуле і сучасне населеного пункту, краю);
  • Філологія (Тема: «Дивосвіт  рідної мови», «Будуймо державу рідного слова» (творчі роботи з української мови, літератури, інше);
  • Економіка (Тема: «Економічні знання – шлях до життєвого успіху» (дослідження проблем економіки, фінансів, діяльності успішних підприємців і т.п.);
  • Технології (Тема: «Від проекту, досліду  і експерименту  -  до нових відкриттів» (опис проектів, бізнес-планів, моделей, макетів, приладів, дослідів в т.ч. агротехнічних  та ін.);
  • Екологія   (Тема: «Людина і природа: співпраця чи боротьба?» (дослідження про екологічний стан, техногенні впливи, екологічну культуру). 

Конкурс проводиться упродовж квітня - травня 2019 р. шляхом відбору кращих учнівських пошуково-дослідницьких, творчих робіт та визначення оргкомітетом переможців для представлення  на виставці присвяченій Дню науки в Україні 18 травня  2019 року в коледжі та у  НУБіП України в м. Києві. 

Для участі у конкурсі подаються підготовлені роботи учнями та студентами пошуково-дослідницькі, творчі роботи, матеріали досліджень, проекти, бізнес-плани, фото та відеоматеріали, моделі і макети з описом)  з тематичних напрямків.

Роботи здаються в педагогічний кабінет коледжу (№214) або пересилаються на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями, наведеними нижче. 

З питань підготовки документів на конкурс звертатись до педагогічного кабінету коледжу (к. 214). 

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!!! 

Оргкомітет


Наказ директора ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого".

Додаток 1 Положення про конкурс.

Додаток 2 Склад конкурсної комісії.

 

: