Search

Засідання стипендіальної комісії

Засідання стипендіальної комісії

   Відбулось засідання стипендіальної комісії під головуванням директора коледжу Глови В.С. На порядок денний виносилось питання призначення у відповідності до нормативно-правової бази академічних та соціальних стипендій. В обговоренні взяли участь представники студентських академічних груп та члени стипендіальної комісії: Сопилюк М.В., Книш І.Я., Стрільчук Л.В., Андрусик Р.В., Книш І.І., Петрів Г.В., і представники студентського самоврядування коледжу Швидковська І., Антонюк Т.

   В.С.Глова наголосив на відповідальності, покладеної на всіх старост та керівників академічних груп, працівників навчальної частини стосовно дотримання вимог обліку успішності  студентів.

    Сопилюк М.В., заступник директора з навчальної роботи акцентував увагу присутніх на те, що при визначенні рейтингу враховується також участь студентів у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті та спортивній діяльності, що є не менш важливо.

   Завідувач канцелярії навчальної частини Андрусик І.Л. прокоментувала також питання виплат соціальних стипендій студентам.

Левицька І.В., секретар педкабінету

: