Search

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Бути вчителем, викладачем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято – День працівників освіти. Цей день є для Вас, дорогі педагоги, особливим. День, що об'єднує усю педагогічну родину – радість від вітань, хвилювання від щирих слів подяки, а головне – відчуття важливості й потрібності обраної професії. Це свято не тільки для педагогів, але й для студентів, тому що саме в цей день з'являється можливість віддячити вам за вашу благородну справу.

5 жовтня в читальній залі коледжу відбулися святкові урочистостіз нагоди професійного свята Дня працівника освіти. З вітальним словом до працівників звернувся директор коледжу Глова В.С., який від щирого серця привітав присутніх зі святом та побажав натхнення, здоров'я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, любові та злагоди!

Зі словами привітання до педагогічного колективу також звернулися заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. та заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., які відзначили високу компетентність та професіоналізм викладачів коледжу, їх педагогічну майстерність, прагнення та вміння знайти особливий підхід до кожного студента.

Під час урочистостей відбулось нагородження працівників коледжу. За якісну проведену роботу приймальної комісії подяками дирекції коледжу відзначено секретаря приймальної комісії Галайдіду О.В., та фахівця з профорієнтації випускників навчального закладу Стрільбіцьку Н.С.

За проведену результативну профорієнтаційну роботу залученню абітурієнтів для вступу в коледж у 2018 році подяками дирекції коледжу відзначено: Хомів Н.Й., Оліник М.Д., Симаку С.П., Стрільчук Л.В., Андрусика Р.В., Книша І.Я., Перит В.В., Сопилюка М.В.

За якісну та зразкову організацію і проведення ряду загальноколеджівських заходів та з нагоди професійного свята «Дня працівника освіти» подяками дирекції коледжу відзначено: Ємчук Н.В., Гнатяк Н.О., Мартинчука О.В., Тарасевич С.Я.

Грамотами та подяками Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України відзначено: Тимчука В.І., Війтика Ю.П., Андрусик І.Л., Олейнич М.В.

Святкові привітання підготували студенти 24ОФ, 25 груп, народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Хлібодари» та студентське самоврядування коледжу.

Шановні викладачі, щира подяка Вам за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпеливість, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм!

 

Левицька І.В., секретар педкабінету

: