Search

Міністр закордонних справ України Клімкін П.А. відвідав Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого

Міністр закордонних справ України Клімкін П.А. відвідав Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого

   8 жовтня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» в рамках міжнародного соціального проекту «Книга Добра» відбулась зустріч Міністра закордонних справ України Клімкіна Павла Анатолійовича зі студентами й викладачами коледжу.

   Міжнародний соціальний проект «Книга Добра» функціонує за підтримки Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Міністра закордонних справ Естонії, Міністра людських ресурсів Угорщини, Центру української культури у м.Таллінні (Естонія) та Благодійного Фонду «Чисті серцем». Адже учасники цього проекту, юні дипломати миру, несуть добро у кожен куточок України та світу.

   Павло Анатолійович запросив усіх бажаючих студентів коледжу до участі в захоплюючому та пізнавальному етапі даного проекту. Щоб стати учасником проекту – так званим послом миру і добра, студентам необхідно активно проводити заходи, які пов'язані з добром, це - різноманітні флешмоби із використанням історій із Книги Добра, створювати відеоролики, мультфільми, блоги і т.д., організовувати художні виставки із використанням історії із Книги добра.

   В рамках даної зустрічі Міністр закордонних справ України підкреслив, що він приємно вражений нашим навчальним закладом та красою міста Заліщики.

   Гість також мав можливість не тільки поспілкуватись із студентами та викладачами коледжу, а й ознайомитись із матеріально-технічною базою навчального закладу.

   На завершення зустрічі директор коледжу Глова В.С. вручив почесному гостю рекламно-інформаційний щорічник коледжу та книгу про історію навчального закладу та міста Заліщики «На переломі століть» автором якої є заступник директора з навчальної роботи, викладач коледжу Сопилюк М.В.

Левицька І.В., секретар педкабінету

: