Search

Подяка за співпрацю

Подяка за співпрацю

   На адресу навчального закладу надійшов лист, від завідувача кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України Сопівника Руслана Васильовича, наступного змісту:

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ

 

Шановний Володимире Степановичу! 

    Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя!

   Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і сама необхідна для суспільства - Вчитель.

   Всім, що становить самі основи цивілізації, людство зобов'язане людям, які не просто володіють знаннями, але можуть донести ці знання до своїх учнів.

   У цей святковий день від усього серця бажаю Вам доброго здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та успіхів у всіх справах і починаннях!

   Національний університет біоресурсів і природокористування України висловлює глибоку вдячність Вам і колективу Вашого навчального закладу за навчання й виховання Мороза О., Андрусика П., Остяк М., Литюк А., Лилика В., Непийводи С., Дутки І., Рудика І., Ваших випускників, а нині студентів гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Професійна освіта».

   Сподіваємося, що Ваш багаторічний досвід і відданість своїй справі слугуватимуть подальшому розвитку духовного та інтелектуального рівня молодого покоління.

   У 2019-2020 навчальному році гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України здійснюватиме набір на навчання за спеціальністю «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)» за державним замовленням та на контрактній основі на денну і заочну форми навчання. Набір студентів здійснюється також на базі ОС «Молодший спеціаліст» на скорочений термін навчання (2 роки) за результатами вступних випробувань в університеті. Після закінчення навчання за спеціальністю «Професійна освіта» видається диплом державного зразка про повну вищу освіту, що засвідчує здобуття кваліфікації «Педагог професійного навчання». Фахівець може працювати на посадах: викладач професійного навчально-виховного закладу, викладач професійно-технічного навчального закладу, методист заочних шкіл і відділень, молодший науковий співробітник (методи навчання), викладач (методи навчання), вихователь-методист, методист, інспектор середніх спеціальних та професійно-технічних навчальних закладів, інспектор-методист.

   Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України продовжує набір на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр», зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки», спеціалізацією «Педагогіка вищої школи» за державним замовленням та на контрактній основі на денну і заочну форми навчання. Термін навчання на основі ОС «Бакалавр» на денній формі – 1,5 року, на заочній формі – 2 роки.Після закінчення навчання за спеціальністю «Освітні, педагогічні науки» видається диплом магістра державного зразка, що засвідчує здобуття кваліфікації «Викладач вищого навчального закладу». Фахівці мають право працювати у закладах вищої освіти на посадах асистента, викладача спеціальних дисциплін (за напрямками базової підготовки).

 Будемо вдячні, якщо майбутні випускники ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» і надалі поповнюватимуть студентську сім'ю Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

         Зі щирою повагою

         та вдячністю за співпрацю,

         завідувач кафедри педагогіки                                                                              Руслан Васильович Сопівник

: