Search

Зустріч з учнівським активом шкіл

Зустріч з учнівським активом шкіл

    17 жовтня 2018 року представники коледжу провели зустріч з учнями шкіл району – лідерами учнівського самоврядування та педагогами організаторами загальноосвітніх шкіл Заліщанщини. Зустріч відбулася на базі Товстенського будинку дитячої та юнацької творчості. Учасниками семінару присвяченого проблемам розвитку учнівського самоврядування, формування лідерських якостей та професійної орієнтації учнівської молоді стали заступник директора з навчальної роботи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» М.В.Сопилюк та голова студентського парламенту коледжу студентка третього курсу, спеціальність «Фінанси, банківська справа і страхування» Іванна Швидковська. Майбутнім абітурієнтам та їх педагогам було запропоновано презентацію освітніх можливостей нашого коледжу. Доповідач наголосив на важливості формування лідерських якостей у молодих людей їх майбутній професійний вибір та охарактеризував багатогранність навчально-виховної та пошуково-дослідницької роботи студентів. Йшлося також про перспективи навчання після закінчення коледжу, зокрема в базовому закладі - Національному університеті біоресурсів і природокористування України в м. Києві.

     У виступі голови студпарламенту коледжу І. Швидковської було представлено особливості навчання, цікавинки студентського життя, а також досвід діяльності студентського парламенту коледжу та багато корисних справ проведених ними.

      Гарні відгуки на адресу коледжу за підготовку фахівців прозвучали у виступі директора Товстенської ЗОШ І-ІІІ ступенів М.А.Окопняк, методиста Заліщицького районного науково-методичного кабінету З. Я. Сасанчин.

       Учні та педагоги-організатори шкіл отримали інформаційні матеріали про коледж та запрошення на День відкритих дверей в коледжі 20 жовтня і День відкритих дверей в НУБіП України (м. Київ)  25 жовтня 2018 року.

 

М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи

: