Search

Перспектива продовження навчання в НУБіП України

Перспектива продовження навчання в НУБіП України

     25 жовтня студенти технологічного відділення відвідали Національний університет біоресурсів і природокористування України у рамках Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів. Провідний дослідницький університет України гостинно приймав усіх охочих познайомитися з навчальним закладом.

     Наші студенти взяли участь у цікавій та захоплюючій зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком. Гостинно зустрів нас агробіологічний факультет. Ми мали змогу познайомитися із його напрямками роботи й підготовки студентів, шляхами їх стажування. Для студентів було організовано надзвичайно вражаючу екскурсію по факультету. Так, ми мали змогу побувати в найновішій лабораторії «Agri Lab», яка займається точним землеробством із застосуванням новітніх технологій.

     Цікавими стали відвідини майбутніми екологами факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, який працює за такими напрямками: «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; «Біотехнологія»; «Захист рослин». Найбільше зацікавлення у студентів спеціальності «Комп'ютерна інженерія» викликало знайомство із факультетом інформаційних технологій, що готує здобувачів освіти за напрямками «Економічна кібернетика» та «Комп'ютерні науки». З великим захопленням студенти оглянули навчальні лабораторії факультету, ознайомились із професійним обладнанням та побачили реальні розробки наукових гуртків.

     Відчиняючи двері в цей день, майбутнім здобувачам освіти столичного вищого навчального закладу вдалось зазирнути вперед, відчути реальне студентське життя та уявити себе частиною великої університетської родини.

     Наші випускники мали можливість побувати на інтерактивних лекціях, що проводяться здобувачам освіти на факультетах, особисто поспілкуватися з керівним і професорсько-викладацьким складом, а також зі студентами, зокрема,  розпитати їх про особливості освітнього процесу та на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії та лабораторії, поцікавитися перспективами працевлаштування, отримати відповіді на будь-які інші актуальні запитання.

     Цей день виявився надзвичайно насиченим і продуктивним, адже наші студенти ступили на ще одну сходинку до свого професійного зростання. Свято відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України сприяло не тільки багатогранному розвитку молодого покоління, а й, безперечно, допомогло дітям визначитися із закладом та факультетами, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти.

     На завершення плідного дня наші студенти мали змогу більше познайомитися із столицею, відвідавши найвизначніші місця Києва.

 

Зубик І. М., куратор 42 групи

: