Search

Батьківські збори – обговорення підготовки до ЗНО

Батьківські збори – обговорення підготовки до ЗНО

     2 листопада 2018 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулися збори з батьками студентів ІІ курсу. Одним з головних питань була підготовка до проходження студентами ДПА у формі ЗНО у 2019 році.

     Із вступним словом до батьків звернувся директор коледжу Глова В.С., який звернув увагу батьків на відведення ними більше часу для спілкування й мотивування своїх дітей до навчання, розповів про головні організаційні аспекти роботи зі студентами в коледжі з підготовки до якісного проведення тестування, ознайомив батьків з особливостями освітнього процесу та перспективами розвитку коледжу.

     Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. детально розповів про особливості проходження ЗНО у 2019 році. Він наголосив, що в коледжі діють курси поглибленого вивчення української мови і літератури та математики, викладачами постійно проводяться консультації та гурткова робота по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Михайло Васильович звернув увагу усіх присутніх на участь студентів у пробному ЗНО, так як пробне ЗНО – це добровільне тестування осіб, які мають намір ознайомитися з процедурою проведення ЗНО у 2019 році.

     Про залучення студентів коледжу до участі в культурно-масовій, спортивній діяльності та науково-дослідній і гуртковій роботі виступив заступник директора з виховної роботи Книш І.Я.

     Після інформаційної частини зборів присутні мали змогу задати питання, уточнити незрозумілі моменти.

    Збори продовжувались в академічних групах, де батьки поспілкувалися з кураторами груп, дізналися про навчальні досягнення та побачили чим живуть їхні діти в коледжі.

    Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками і викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі. Бо тільки спільними зусиллями батьків та викладачів можна виховати гідних молодих людей, які будуть в майбутньому свідомими громадянами своєї країни.

Левицька І.В.

: