Search

Батьківські збори першокурсників

Батьківські збори першокурсників

     Згідно плану навчально-виховної роботи 9 листопада 2018 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» проведено збори за участю батьків студентів першокурсників. Тема зустрічі стосувалася адаптації студентів до навчання у коледжі. Одне з головних завдань викладачів та адміністрації навчального закладу у роботі з батьками – допомогти студентам призвичаїтися до нових вимог і системи навчальної роботи, до нового для них оточення.

     Із вступним словом до батьків звернувся директор коледжу Глова В.С., який ознайомив їх з особливостями освітнього процесу та перспективами розвитку коледжу. Володимир Степанович розповів про залучення студентів до участі в науковій роботі та науково-дослідницькій діяльності, культурно-масовій та спортивній діяльності. Він відмітив, що студенти перших курсів досить швидко адаптувались до навчального закладу і вже, мають певні успіхи у навчальній, виховній, спортивній діяльності та у гуртках художньої самодіяльності.

     Було звернуто увагу, що для підготовки до ЗНО та покращення якості знань в коледжі діють курси поглибленого вивчення української мови і літератури, математики та іноземної мов, викладачами постійно проводяться консультації та гурткова робота.

     На завершення батьківських зборів першокурсники порадували своїх батьків та всіх присутніх в залі цікавими художніми номерами.

     Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. висловив подяку студентам за участь в концертній програмі, наголосивши, що участь в творчих колективах є невід'ємною складовою навчально-виховної роботи.

     Збори продовжились в студентських навчальних аудиторіях. Тут батьки більш детально ознайомились з успішністю своїх дітей у спілкуванні з кураторами груп та мали можливість зустрітися з викладачами-предметниками.

    З метою покращення організації освітнього процесу в коледжі та дослідження стану навчально-виховного процесу, проведено анкетування батьків. Батьки мали змогу оцінити якість освітнього процесу в навчальному закладі, організацію харчування, роботу куратора групи.

     Адміністрація коледжу висловлює подяку батькам за участь у заході. Такі форми роботи сприятимуть удосконаленню підвищення якості підготовки фахівців в коледжі.

Левицька І.В.

: