Search

Міжнародна олімпіада «Всеосвіта Зима 2018-2019» з алгебри!

Міжнародна олімпіада «Всеосвіта Зима 2018-2019» з алгебри! 

     З метою виявлення та розвитку творчих здібностей, підвищення інтересу та загальної зацікавленості молоді, в тому числі шляхом підняття особистої самооцінки і розвитку впевненості в своїх  силах, студенти коледжу 11АК групи взяли участь у Міжнародній олімпіаді «Всеосвіта Зима 2018-2019» з алгебри в рамках освітнього проекту Міністерства освіти і науки України «Всеосвіта», під керівництвом викладача коледжу Деркач Наталії Ярославівни. Студенти продемонстрували високі результати  з алгебри і, відповідно, зайняли І та ІІ місця.

     І місце вибороли студенти:  Рудик Сергій, Мороз Петро.

     ІІ місце:  Сороцький Роман, Самсон Віталій, Ясінський Андрій.

     Хороші результати в даній олімпіаді продемонстрували студенти:  Андрусик Максим, Галіяш Іван, Михайлюк Арсен.

     Взявши участь у олімпіаді, студенти отримали цікаві, захопливі, інноваційні завдання, зручний формат участі, вигідні умови для всіх,  роботу над помилками, приємні враження. Спеціально розроблені завдання спрямовані, насамперед, на підвищення у студентів інтересу та мотивації до навчання і дозволяють чітко визначити рівень їхніх знань, вимагають прояву найкращих студентських здібностей — креативності та кмітливості.

     Лист Подяку від директора ТОВ «Всеосвіта» Литвененка І.М. отримав директор коледжу Глова В.С. за активну участь нашого навчального закладу в організації та проведенні Всеукраїнської дистанційної олімпіади «Всеосвіта Зима 2018-2019».

     Лист Подяку отримала й викладач коледжу Деркач Наталія Ярославівна, яка успішно підготувала 8 студентів до участі в олімпіаді.

     Вітаємо учасників інтелектуальних змагань! Бажаємо Вам подальшого розвитку, процвітання та підкорення нових вершин!

Левицька І.В., секретар педкабінету

: