Search

Зимова екзаменаційна сесія

Зимова екзаменаційна сесія

Згідно графіка навчального процесу у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» розпочалась зимова екзаменаційна сесія 2018-2019 навчального року для студентів стаціонарної форми навчання, технологічного та економічного відділень, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівним «Молодший спеціаліст».

Для студентів семестрові заліки та екзамени – це важлива форма підсумкового контролю засвоєння ними теоретичного та практичного матеріалу з окремої навчальної дисципліни за семестр, що проводиться як контрольний захід.

Успішне складання сесії буде свідченням не лише рівня якості навчальних досягнень майбутніх фахівців, але й впливатиме на академічний рейтинг студента, що враховується при визначенні кандидатур для призначення стипендії.

Для всіх учасників цього відповідального етапу освітнього процесу важливе чітке дотримання і виконання порядку і правил складання студентами семестрових екзаменів та заліків, що регламентується відповідно до вимог «Положення про організацію освітнього процесу у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого», затвердженого наказом директора №32-ОД від 23.03.2018р. Про це йшлося і на інформативних нарадах викладачів і при проведенні інструктажів зі студентами.

Для забезпечення об'єктивності та дотримання принципів академічної доброчесності під час складання зимової сесії студенти коледжу можуть звертатись до поштової скриньки студентської довіри Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , яка постійно функціонує на офіційному сайті коледжу.

Бажаємо нашим студентам вдалого закінчення семестру і успішної здачі екзаменів!

 

Левицька І.В.

: