Search

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

     13 грудня 2018 року відбулось чергове засідання організаційно-методичної ради коледжу. Засідання проходило під головуванням голови ОМР директора коледжу Глови В.С., за участю членів ОМР: Сопилюка М.В., Стрільчук Л.В., Андрусика Р.В., Слободян О.П., Руснак С.Г., Глови Г.Р., Папушко М.Д., Кивериги О.Ю., Сагайдак І.П., Сопівник Л.Й., Гірчака Ю.Л., Токарчука В.І., Деркач Н.Я.

     Звіти про свою роботу по формуванню навчально-методичного забезпечення, участь у навчально-методичній роботі та здобутки й напрацювання у між атестаційний період представили викладачі, які у 2019 році проходитимуть атестацію. В їх числі: Грицишин С.Ф., Гірчак Ю.Л., Деркач Н.Я., Зарівна Б.П., Левицька І.В., Петрів Г.В., Слободян О.П., Сидорчук Н.Я., Холодило О.І., Юрійчук О.В.

     Стрільчук Л.В., завідувач економічним відділенням розповіла про участь у засіданні круглого столу «Реалії економічної освіти: проблеми та сучасні форми роботи з цільовими аудиторіями», яке проходило на базі Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу. Основною метою засідання було пошук шляхів підвищення престижності облікових та фінансових дисциплін з метою збільшення контингенту студентів.

     Про результати профорієнтаційної роботи, яка проводиться викладачами коледжу, виступили голови циклових комісій та секцій Сопівник Л.Й., Глова Г.Р., Стрільчук Л.В., Киверига О.Ю., Гірчак Ю.Л. Було обговорено нові форми та методи підвищення ефективності профорієнтаційної роботи.

     Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. запропонував членам ОМР розглянути пропозиції до державного замовлення на 2019 рік. Головам циклових комісій було наголошено, що дані пропозиції потрібно розглянути і обговорити на черговому засіданні циклових комісій та подати їх на розгляд чергового засідання педагогічної ради коледжу.

     Директор коледжу Глова В.С. наголосив на важливості проведення чіткого внутрішнього контролю та виконавській дисципліні й акцентував увагу членів ОМР на удосконаленні та активізації проведення профорієнтаційної роботи викладачами коледжу для залучення вступників на навчання у 2019 році, на їх персональну відповідальність за якісне виконання посадових обов'язків та пошуку шляхів удосконалення роботи.

     З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Деркач Н.Я., методист коледжу

: