Search

Участь викладачів коледжу у фінальному конкурсі «Лабораторії проектів»

Участь викладачів коледжу у фінальному конкурсі 

«Лабораторії проектів»

    Днями у м.Тернопіль відбувся фінал "Лабораторії проектів", де були висвітлені різні актуальні теми, які піднімає молодь та громадськість нашої області. Він проводився з ініціативи громадської організації «АТОМ». Наш коледж на конкурсі представляла викладач економічних дисциплін Киверига О.Ю. з бізнес-проектом «Створення молочного обслуговуючого кооперативу в Заліщицькому районі». Над цим проектом також працювали директор коледжу Глова В.С., викладачі циклової комісії обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін Яремчук О.М., Папушко М.Д., Стрільчук Л.В., Холодило О.І.

    Громадською організацією «АТОМ» попередньо проводилися навчання та тренінги по розробці концепцій, які відбулися в Тернополі, Чорткові, Бережанах та Ланівцях.

    На самому фіналі учасників оцінювали експерти та представники бізнесу Володимир Шевченко (керівник Тернопільської правозахисної групи), Діана Малолєткіна (засновниця професійної школи Marketing HUB), Ярослав Філіц (підприємець у сфері будівництва та торгівлі), Сергій Зварич (підприємець, керівник і засновник центру «Комфорт Оптика» та майстерні швейного обладнання «Шпулька»), Ігор Велиган (виконавчий директор Кооперативного об'єднання Сільськогосподарських Обслуговуючих кооперативів «Файні ґазди»), Артур Карпюк (співвласник поліграфії «За Прінт» та інтернет-проекту «Printoccino»), які готові надавати допомогу у впровадженні ініціатив. У виступаючих також брали інтерв'ю для Тернопільського обласного радіо. Експертами було дано високу оцінку розробленого викладачами коледжу бізнес-проекту.

    Подібна співпраця викладачів навчального закладу, громадських організацій та представників бізнесу сприятиме налагодженню нових контактів, розвитку підприємливості, ініціативності та креативності у викладачів та студентів, а також залученню студентів до актуальної на даний час проектної діяльності.

   Дякуємо голові громадської організації «АТОМ» Ірині Яремчук та іншим членам цієї організації за їх просвітницьку діяльність, небайдужість та ініціативність.

Киверига О.Ю., Яремчук О.М.,

викладачі циклової комісії обліково-фінансових

та економіко-комерційних дисциплін

: