Search

Настановча конференція з переддипломної виробничої практики

Настановча конференція з переддипломної

виробничої практики

     Практика студентів - невід'ємна складова процесу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах; її мета - оволодіння сучасними методами, формами організації майбутньої професійної діяльності формування у студентів, на базі здобутих у навчальному закладі знань, професійних умінь й навичок задля прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

    16 січня 2019 року в читальному залі коледжу відбулася настановча конференція з переддипломної виробничої практики для студентів 41-К, 41-Е груп технологічного відділення та 34, 35, 36, 37-П, 37-Е груп економічного відділення.

    У вступному слові заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. звертаючись до студентів наголосив на важливості проходження даної практики, дотримання ними усіх правил та вимог, що стосується виробничої практики. Ним було звернуто увагу, і на проведення студентами профорієнтаційної роботи, яка є важливою складовою навчального процесу.

    Завідувач практичним навчанням Слободян О.П. детально розповіла присутнім про терміни проходження практики та про звітну документацію, яку необхідно буде здати усім практикантам.

    Після чого настановча конференція продовжилась у навчальних аудиторіях, де керівники практик провели інструктажі з техніки безпеки під час проходження навчальної практики та провели детальні консультації щодо проходження виробничої практики і оформлення документації.

Левицька І.В.

: