Search

Команда коледжу увійшла в десятку кращих у Міжнародному конкурсі Diamond Challenge for High School Entrepreneurs

Команда коледжу увійшла в десятку

кращих у Міжнародному конкурсі

Diamond Challenge for High School Entrepreneurs

    Мета конкурсу Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам у віці 14-18 років розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності. Початковим завданням для учнів та студентів була розробка письмових бізнес-концепцій або концепцій соціального підприємництва англійською мовою.  Команда студентів коледжу «Diary cooperative» розробила бізнес-проект "Creation of dairy service cooperative in Zalishchyky district". У її склад входять: студенти 24-О групи Воробець Марія, Золотий Віталій та Гладюк Наталія, ментор-викладач О.М.Яремчук, ідейний натхненник – директор коледжу В.С.Глова. За результатами онлайн-оцінювання суддями із США, Вірменії, Китаю, Коста-Рики, Греції, Гватемали, Гаїті, Індії, Ямайки, Ліберії, Молдови, Грузії, Південної Кореї, Іспанії та України, наша команда увійшла до когорти фіналістів національного відбору.

 

    Наступним нашим кроком буде вдосконалення свого проекту, за допомогою онлайн-консультацій від експертів (за допомогою Skype або Zoom) та участі у виїзних тренінгах, які пройдуть у Києві та будуть присвячені пітчингу (виступу) та підготовці пітч деків (презентацій). Фінал конкурсу відбудеться 14 березня 2019 р.

    Конкурс Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs 2018/19 реалізується Благодійним фондом ICEPP в рамках проекту School of Young Entrepreneurs and Social Innovators за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Університетом Штату Делавер, Міністерством молоді та спорту України та Peace Corps Ukraine.

О.М.Яремчук, викладач циклової комісії обліково-фінансових

та економіко-комерційних дисциплін

: