Search

Відбулися збори студентів з адміністрацією коледжу

Відбулися збори студентів з адміністрацією коледжу

    Згідно графіку навчального процесу у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є. Храпливого», 4 лютого, розпочався другий навчальний семестр 2018-2019 навчального року. Тому, цього ж дня, відбулися збори студентів І-ІV курсів за участю директора коледжу Глови В.С., заступника директора з навчальної роботи Сопилюка М.В., заступника директора з виховної роботи Книша І.Я. та медсестри коледжу Сироти М.П.

    Основною метою зустрічі стало дотримання трудової дисципліни студентами коледжу, проведення профілактичних заходів проти вірусних захворювань та проведення профілактичних щеплень.

    Під час спілкування зі студентами обговорювалися також питання стипендіального забезпечення, що є важливим для кожного студента, відвідуваність ними навчальних занять, участь у науково-дослідній і пошуковій роботі. Адміністрація коледжу вкотре наголосила на важливості відвідувань студентами консультацій та підготовчих курсів для якісної здачі ЗНО.

    Наголошувалося також на організації змістовного дозвілля та позанавчальної роботи студентів. Окремо було акцентовано увагу на значення здорового харчування та дотримання здорового способу життя.  

    З цього приводу медсестрою коледжу Сиротою М.П. було рекомендовано з метою запобігання поширення захворювань студентам які не отримали щеплення проти кору звернутися до своїх сімейних лікарів та провести безкоштовне щеплення. Вона детально розповіла присутнім про профілактику захворювань та заходи які слід приймати при вірусних захворюваннях.

      Члени дирекції прийняли до уваги запитання та пропозиції студентів.

Левицька І.В.

: