Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

    21 лютого 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. Розпочинаючи засідання педагогічної ради директор коледжу Глова В.С. підвів підсумки проведення науково-педагогічного семінару «Соціально-педагогічні особливості розвитку особистості в сучасних умовах», який проходив на базі коледжу 20 лютого, за участю представників 35 навчальних закладів освіти з якими наш навчальний заклад співпрацює.

    Далі робота продовжилася за порядком денним. Завідувач практичним навчанням Слободян О.П. прозвітувала про організацію навчально-практичної діяльності студентів з робітничих професій, за якими здійснюється підготовка у коледжі. Вона детально представила порівняльний аналіз контингенту студентів котрі отримали робітничі професії за останні 3 навчальні роки. Адже, студент коледжу крім основної спеціальності має можливість отримати робітничу професію: лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, оператор комп'ютерного набору, квітникар, оператор з ветеринарного оброблення тварин, продавець продовольчих товарів, бджоляр, водій автотранспортних засобів (категорія «В», «С1»), тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»). Педагогічною радою коледжу було запропоновано провести навчальні тижні і конкурси з робітничих професій за участю учнів загальноосвітніх шкіл регіону.

    Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. ознайомив усіх присутніх з проектом випуску інформаційно-рекламного щорічника -2019 та проектом плану виховної роботи на ІІ семестр навчального року, який після розгляду був затверджений.

    Завідувачі технологічним та економічним відділенням Андрусик Р.В. та Стрільчук Л.В. представили на розгляд та затвердження ліцензійні справи підготовки з фахової передвищої освіти.

    З результатами профорієнтаційної роботи за спеціальностями, яка здійснюється в навчальному закладі виступили завідувачі відділень Андрусик Р.В., Стрільчук Л.В. та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В.

    Директор коледжу Глова В.С. наголосив, на важливості якісного проведення третього етапу Дня відкритих дверей, що відбудеться 2 березня 2019 року та активізації профорієнтаційної роботи.

    З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Левицька І.В.

: