Search

Чергова перемога студентів коледжу

Чергова перемога студентів коледжу

    Наказом управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації №31-од від 15.02.2019 року «Про підведення підсумків обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» на період з 2018 по 2021 року визнано переможцями обласного етапу студентів нашого коледжу:

  • Льорчака Анатолія, студента 21 групи спеціальності «Комп'ютерна інженерія», науковий керівник кандидат педагогічних наук, викладач історії Петрів Галина Василівна, за роботу «Національне піднесення у Заліщиках у 1918-1919 роках».
  • Вовчанську Анастасію, студентку 24-Ф групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», науковий керівник викладач історії Сопилюк Михайло Васильович, за роботу «Жителі Заліщанщини в боротьбі за українську державність в лавах УСС та УГА».

    Роботи переможців обласного етапу будуть направлені для подальшої участі у Всеукраїнському етапі до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Міністерства освіти і науки України в м. Київ.

    Вітаючи переможців та їх керівників, бажаю творчої наснаги, віри в свої сили, що студентська молодь коледжу є активною в різних сторонах людської діяльності.

    Так, наприклад, студенти 24-О групи Воробець Марія, Золотий Віталій та Гладюк Наталія під керівництвом викладача Яремчук О.М. розробили цікавий бізнес-проект «Creation of dairy service cooperative in Zalishchyky district», який ввійшов за результатами міжнародного онлайн-оцінювання до когорти фіналістів національного відбору. А вже з 19 лютого названі переможці займаються у виїзних тренінгах в м. Київ, для того щоб успішно виступити у фіналі конкурсу 14 березня 2019 року.

    З 25 лютого команда переможців конкурсу «Міс і містер коледжу» студенти Терех Ірина та Любінецький Владислав прийматимуть участь в тренінгових навчаннях, які проводитимуться в Національному університеті біоресурсів і природокористування для участі в фінальному конкурсі «Краса НУБіП».

 

Глова В.С., директор коледжу

: