Search

Переддипломна практика успішно завершена

Переддипломна практика успішно завершена

Сучасний ринок праці вимагає залучення молодого спеціаліста у процес виробництва з першого дня його трудової діяльності на підприємстві чи установі. Сприяє закріпленню знань та навиків , отриманих студентами під час навчання і адаптації до виробничих умов виробнича практика з «Фінансового обліку», яка проходила у період з 21.01. по 8.02.2019 року.

Слід зазначити, що в нас є надійні підприємства – бази практики, де грамотні, далекоглядні керівники підприємств безпроблемно вирішують питання: бази практики; вони розуміють – без практичного навчання, в процесі якого студент закріплює вивчений матеріал та отримує професійні навички в роботі – грамотного спеціаліста на підприємстві не очікуй. До таких відносяться: Томич І.І. – ФГ «Данастра», Долотко М.М. – ПОП «Золота нива», Перожак І.М. – ФГ «Перспектива», Нашкольний С.В. – «НВАП Ель - Гаучо», Пельцер О.М. – ПП «ВЕП-Агро-Плюс», Гордаш В.В. – ТОВ «Едем - Ф», Дерій Б.І. – ПрАТ «Райз - Максимко», Ландяк В.І. – ТОВ «Маяк» та інші.

Зі сторони керівників практики від навчального закладу здійснюється регулярний контроль за станом виконання програми практики студентами. По закінченню практики згідно з графіком студенти здають оформлені Звіти – щоденники про проходження практики і проводять їх захист. Так, 26, 28. 02.2019 року відбувся захист практики студентами 35,34 групспеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Працювали комісії по захисту звітів про виробничу практику у складі: Сопилюка М.В.- заступника директора з навчальної роботи, Слободян О.П.- завідуючої виробничим навчанням, Стрільчук Л.В.- завідуючої економічним відділенням.

Дуже приємно було спілкуватися із студентами 35 групи: Осадчук Т, Зубик І., Горбач О., Соляр Д., Ревуцькою М.; 34 групи: Сервило І., Ворожбит І., Іванів А., Стефанишин Х., Паскевич В. та іншими, які багато чого корисного дізнались на практиці, чітко орієнтуються в тих складних ситуаціях, які є в даний момент на підприємствах.

Ми можемо пишатися тим, що багато наших випускників саме за допомогою практичного навчання визначилися у своїй майбутній професії. Маємо приклади, коли місце проходження практики студентами стало місцем роботи після отримання диплома.


 

Голова циклової комісії обліково – фінансових та економіко-комерційних дисциплін М.Д. Папушко

: