Search

Участь в олімпіаді з інженерної та комп'ютерної графіки

Участь в олімпіаді з інженерної та комп'ютерної графіки

26 лютого 2019 року на базі Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя було проведено ІІ (обласний) етап олімпіади з інженерної та комп'ютерної графіки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації Тернопільської області. На Тернопільщині олімпіада проводилася вперше. Змагання відбувались за двома напрямами:

  • секція І - 3D-моделювання;
  • секція ІІ – графічний дизайн.

Організатором олімпіади була Рада директорів ЗВО І-ІІ р.а. Тернопільської області та обласне методичне об'єднання викладачів інформатики за участі викладачів креслення, інженерної та комп'ютерної графіки.

У другому етапі олімпіади взяли участь 15 переможців І (внутрішнього) етапу з дев'яти закладів вищої освіти. Голова методоб'єднання Посвятовська О.Б. детально ознайомила присутніх з порядком проведення олімпіади.

Обидві секції олімпіади проходили у два етапи: окрім виконання основного завдання, учасники першої секції проходили тестування, а другої – демонстрували журі свої домашні розробки.

Наш коледж представляли студенти спеціальності "Комп'ютерна інженерія" Стефанюк Олександр (31-К група), Сердюк Дмитро (21 група) та викладач комп'ютерних дисциплін Червоняк Артур, який готував і супроводжував студентів. Зокрема за підсумками олімпіади перше місце серед презентацій домашніх проектів учасників та гідне четверте в секції графічного дизайну посів студент ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Сердюк Дмитро.

Паралельно з олімпіадою в стінах Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя проходило засідання обласного методичного об'єднання, на якому було детально розкрито теми «Тренди сучасної освіти» і «Використання мережі Інтернет та спеціальних мереж в практичній діяльності сучасного викладача».

Представники коледжу висловлюють щиру подяку первинній профспілковій організації студентів і дирекції коледжу за організацію поїздки та можливість прийняти участь у вище описаних заходах.

Вітаємо наших студентів з досягнутими результатами і бажаємо подальших успіхів у навчанні, підвищенні своєї майстерності та перемог в наступних олімпіадах!

Червоняк А. М., викладач комп'ютерних дисциплін

: