Search

Оволодіваємо досвідом реалізації соціальних проектів

ОВОЛОДІВАЄМО ДОСВІДОМ РЕАЛІЗАЦІЇ

СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ

    Викладач соціально-економічних дисциплін коледжу Холодило Олександр Іванович разом з о. Володимиром Дроздою з 5 березня по 7 березня 2019 року взяли участь в першому навчальному модулі «Студій живої парафії 3.0». Навчання відбулося на базі реколекційно-відпочинкового центру «Світлиця», в м. Львів - смт. Брюховичі.

    Досвід семінару-навчання: «Майбутнє нашого народу не є справою тільки влади, це є справа всього народу».

    В 2019 році з ініціативи благодійного фонду «Карітас Україна» вступила в дію модульна навчальна програма з адміністрування соціальних проектів для представників громадськості та парафій УГКЦ (Української греко-католицької церкви). Студія живої парафії – це платформа для комунікації, обміну досвідом та напрацювання й вдосконалення власних соціальних ідей.

    Навчання проходить в три етапи, кожен з яких стосуватиметься конкретних тем, необхідних для кращого налагодження діяльності й написання якісного соціального проекту для його майбутньої реалізації в населених пунктах.

    В даний час триває підготовка до проходження другого навчального модуля та виконання цих завдань для створення соціального проекту і його успішній реалізації в громадах.

Холодило О.І., викладач коледжу

: