Search

Загальноколеджівська олімпіада з політичної економії

Загальноколеджівська олімпіада з політичної економії

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України та наказу директора ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» з метою активізації роботи студентів в навчальній діяльності, розвитку їх інтелектуальних здібностей, формування навиків НДР, в коледжі з 13 лютого 2019 року проводяться предметні олімпіади в рамках І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2018-2019 навчального року.

    Згідно графіка, затвердженого головою оргкомітету олімпіади директором коледжу В.С. Гловою, 13 березня відбулася олімпіада з політичної економії для студентів других курсів. В цьому випробуванні прийняло участь 17 кращих студентів з 24-О, 24-Ф, 25, 26-Е, 26-П груп (спеціальності «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»). Підготовку та проведення олімпіади організували викладачі: Сопилюк М.В., Холодило О.І. та Війтик Ю.П.

    Учасники олімпіади виконали теоретичні та практичні творчі завдання спрямовані на виявлення вміння застосувати набуті знання в процесі вивчення дисципліни.  Захід став також своєрідною перевіркою залишкових знань студентів з дисципліни, яку студенти вивчили в попередньому семестрі.  Результати виконаних робіт не розчарували, ні самих студентів ані їх викладачів. Відрадно, що всі роботи отримали достатньо високі бали. Найкращими за результатами оцінювання завдань олімпіади з політичної економії визнано роботи студентів: Золотий Віталій – 24-О група (І місце), Данилюк Андрій – 24-Ф група  (ІІ місце), Теслюк Юлія – 24-Ф група (ІІІ місце).

    Вітаємо переможців загальноколеджівської олімпіади з політичної економії та бажаємо всім студентам і надалі удосконалювати свої вміння і поповнювати багаж економічних знань – важливої складової професійної підготовки. 

Холодило О.І., викладач коледжу

: