Search

Атестація педагогічних працівників - 2019

Атестація педагогічних працівників - 2019

    22 березня 2019 року відповідно до "Положення про атестацію педагогічних працівників" відбулася атестація викладачів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

    Цьогоріч на засіданні атестаційної комісії І рівня про свою педагогічну діяльність звітувало 11 педагогічних працівників. Атестаційною комісією було розглянуто результативність освітньої діяльність кожного викладача у міжатестаційний період.

     Під час атестації  характеризувалась робота педагогічних працівників: навчальна, організаційна, методична і  виховна. Згідно умов «Положення про атестацію педагогічних працівників» визначалось також відповідність педагогічних  працівників займаній посаді.

    Остаточне рішення про присвоєння (підтвердження)  вищих кваліфікаційних категорій та педагогічних звань прийматиме атестаційна комісія ІІ рівня, засідання якої буде проходити в НУБіП України.

    Атестація для педагога – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві, отже бажаємо їм творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!

Левицька І.В.

: