Search

Студенти коледжу відвідали день відкритих дверей НУБіП для випускників коледжів та технікумів

Студенти коледжу відвідали день відкритих дверей НУБіП для випускників коледжів та технікумів

   21 березня студенти технологічного відділення відвідали Національний університет біоресурсів і природокористування України у рамках Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів. Провідний дослідницький університет України гостинно приймав усіх охочих познайомитися з навчальним закладом.

    Наші студенти взяли участь у цікавій та захоплюючій зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком.

    Заліщицькі студенти відвідали агробіологічний факультет. Ми мали змогу познайомитися із його напрямками роботи й підготовкою студентів та напрямами їх стажування. Для них було організовано надзвичайно вражаючу екскурсію по факультету. Так, ми мали змогу побувати в найновішій лабораторії мотеорології із застосуванням новітніх технологій. Студенти були в захваті від екскурсії по дендропарку яку організував для нас Андрусик Ю.Ю. З великим інтересом студенти оглянули навчальні лабораторії кафедри садівництва, ознайомились із спеціальним обладнанням та побачили реальні розробки студентських наукових гуртків. В подарунок від кафедри кожен студент отримав фахову літературу і матеріали.

    Цікавими стали відвідини майбутніми екологами факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, який готує фахівців за такими напрямками: «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; «Біотехнологія»; «Захист рослин».

    Студенти яких цікавить педагогічна робота відвідали кафедру «Педагогіки», де мали змогу ознайомитись з викладацьким складом та послухати про перспективи на майбутнє.

    Ставши учасниками цього заходу майбутні здобувачі освіти в столичному вищому навчальному закладі зуміли зазирнути вперед, відчути реальне студентське життя та уявити себе частиною великої університетської родини. Поспілкуватись вони також з колишніми випускниками нашого коледжу, що на даний час є студентами НУБіП.

    Цей день виявився надзвичайно насиченим і продуктивним, адже наші студенти ступили на ще одну сходинку до свого професійного зростання. Свято відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України сприяло не тільки багатогранному розвитку молодого покоління, а й, безперечно, допомогло студентам визначитися із закладом та факультетами, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти.

    На завершення плідного дня наші студенти мали змогу більше познайомитися із столицею України, відвідавши найвизначніші місця Києва. Дехто в перше побачив Дніпро, Верховну раду, Майдан. Заключним етапом поїздки був похід в океанаріум.

Зубик І. М., куратор 42 групи

: