Search

Навчальна практика з робітничої професії «Тракторист»

Навчальна практика з робітничої професії «Тракторист»

З 16 по 19 квітня 2019 року 23-А група спеціальності «Агрономія» проходила навчальну практику з робітничої професії «Тракторист» у Борщівському агротехнічному коледжі. За цей час студенти більш детально ознайомилися з різними видами сільськогосподарських машин, їхньою будовою та принципом роботи. За цей період ми мали змогу пройти практичне заняття з їзди на нових марках тракторів.

Під час практики ми проживали в окремому блоці в гуртожитку з хорошими умовами проживання. Разом із нами були викладачі Конько Василь Антонович та тимчасовий куратор Поплета Олег Володимирович.

Після закінчення практики нам організували екскурсію в Кришталеві печери села Кривче. За історичними даними, цю печеру відкрив Габріель Жанжинський. 7 серпня 1963 року печері надано статус геологічної пам'ятки природи загальнодержавного значення. Досліджена її довжина – 23 км, середня ширина проходів – 2 метри, середня висота - 2,7 метра. Це єдина освітлена печера, що приймає відвідувачів цілий рік. На маршруті чергуються коридори і зали, окремі витвори отримали власні назви – Голова бика, Ящірка, Слон тощо.

Назву «Кришталева» печера отримала завдяки кристалам гіпсу білого, кремового та рожево- бурштинового кольору, що покриває місцями її стіни.

Навчальна практика, яку проходили студенти нашої групи, дала змогу ґрунтовніше закріпити здобуті на заняттях теоретичні знання, оволодіти практичними навиками з водіння сільськогосподарської техніки, ознайомитися з її новими зразками, зрештою, розширити свій світогляд, побачити перлини рідного краю.


 Филип'юк Григорій, студент 23-А групи

: