Search

Професійний конкурс з робітничої професії «Квітникар»

Професійний конкурс з робітничої професії «Квітникар»

     Квіти – джерело натхнення, окраса довкілля. Напевно, ніхто не зможе посперечатися з тим, що квіти відіграють просто колосальну роль у нашому житті. Без найменшого перебільшення вони всюди. Здавна і по сьогоднішній день українські оселі прикрашають чудові квітники, в яких ростуть високі мальви з різнокольоровими квітами, яскраві чорнобривці, хрещатий барвінок, жовтогарячі нагідки, елегантні лілії, запашні троянди та інші красиво квітучі та декоративно – листяні рослини.

    Знаючи справу квітникаря, можна створювати невимовну красу навколо себе й дарувати її тим людям, що нас оточують.

     Студенти 32 групи, опановуючи професію «Квітникар», взяли участь у конкурсі кращого за робітничою професією.

    За це звання боролись дві команди «Едельвейс» та «Лотос».

    Конкурс проходив у два етапи, а його переможців визначали у кількох номінаціях.

    У межах заходу команди презентували свої проекти з квітникарства (розробка дизайну квітів та ландшафтних композицій), реалізовували їх на практиці (облаштування квітників), представляли деякі види своїх флористичних робіт (оформлення букетів, квіткових композицій, аранжування корзин), виконували теоретичні завдання.

    Конкурсанти були надзвичайно активними, завдання виконували натхненно і наполегливо, представлені роботи були цікавими та оригінальними, заслуговуючи найвищих оцінок.

    Як викладач та член журі конкурсної комісії, із впевненістю можу заявити: обрати переможця було нелегко. Авторитетне журі у складі завідувача навчально-виробничої практики Слободян О. П., голови циклової комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін Сопівник Л.Й., викладача еколого-географічних дисциплін Лопушинської О.П. та завідувача технологічним відділенням Андрусика Р.В., після плідного обговорення дійшли спільного висновку, що цьогорічним переможцем конкурсу стала команда «Лотос». Ми вітаємо переможців та бажаємо успіхів і нових досягнень у навчанні!

    На завершення хочу висловити свою вдячність всім студентам 32 групи за старанність і сумлінність проявлені під час вивчення дисципліни, за участь в конкурсі, за цікаві роботи , за сміливі ідеї та бажання працювати і розвиватись!

Радик А.В., викладач біологічних дисциплін, організатор конкурсу

: