Search

Остяк Арсен: спеціальність «Комп’ютерна інженерія» - це професія майбутнього!

Остяк Арсен: спеціальність «Комп'ютерна інженерія» - це професія майбутнього!

    Остяк Арсен Олександрович відмінник навчання, випускник загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Іване-Золоте, вирішив продовжити навчання у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія».

Чому саме спеціальність «Комп'ютерна інженерія»?

  • На сьогоднішній день ця спеціальність є досить престижною і затребуваною, адже ІТ-технології з великою швидкістю розвиваються і вдосконалюються. Комп'ютерні системи та мережі повністю змінили наш світ. Комп'ютери, мобільні пристрої, гаджети займають і будуть займати все більше місця в нашому житті. В майбутньому після закінчення навчання є можливість гарно працевлаштуватись і мати хорошу заробітну плату.

 Які переваги стали вирішальними при виборі навчального закладу?

  • Високий рейтинг коледжу серед навчальних закладів нашого регіону.
  • Можливість навчатися за державним замовленням.
  • В коледжі хороше матеріально-технічне забезпечення тут є всі умови для якісного навчання і побувавши на Дні відкритих дверей, я в цьому вкотре переконався.
  • Можливість займатися у спортивних секціях і знаю, що таких секцій у коледжі є достатньо.
  • Забезпечення гуртожитком усіх студентів які цього потребують.

 Хто Вам порекомендував наш навчальний заклад? 

  • Порекомендували батьки. Про коледж загалом я знаю ще змалку, адже моя сестра Остяк Мар'яна навчалася тут на економічному відділенні. Від неї я чув лише схвальні відгуки. Також хороші відгуки від моїх друзів та знайомих, які зараз навчаються у коледжі.

Чи маєш уже якісь плани після закінчення навчання?

  • На сьогодні ще складно сказати, де я знайду своє місце в майбутньому… Перш за все, після закінчення коледжу планую продовжити навчання в університеті. Прагну знайти роботу, яка буде приносити задоволення та користь. І сподіваюся, що всі мої плани здійсняться.

     Бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю та реалізації усіх Ваших мрій!

Левицька І.В.

: