Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

    29 серпня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулося перше засідання педагогічної ради коледжу у 2019-2020 навчальному році. На порядок денний були винесені питання, що стосувались організаційної та навчально-виховної роботи коледжу.

    Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. представив проекти наказів, які регламентують склад організаційно-методичних та дорадчих органів коледжу, а саме: про склад педагогічної ради, навчально-методичної ради, адміністративної ради, конкурсно-кадрової комісії, атестаційної комісії, циклових комісій, рейтингової комісії коледжу, стипендіальної комісії, склад циклових комісій та про призначення завідуючих навчальними кабінетами (лабораторіями) та відповідальних осіб за навчальні приміщення на 2019-2020 навчальний рік.

    З особливостями і основними завданнями колективу коледжу по організації та удосконаленні діяльності освітнього закладу у 2019-2020 н.р. виходячи з рішень вченої ради НУБіП України від 28.08.2019р. виступив директор коледжу Глова В.С. та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. Із більш детальною інформацією щодо рішення Вченої ради НУБіП України та основними завданнями колективу можна ознайомитись за офіційному веб-сайті університету за посиланням:https://nubip.edu.ua/node/63220.

    Завідувачі відділеннями Стрільчук Л.В., Андрусик Р.В. та методист по роботі зі студентами заочної форми навчання Хомів Н.Й. ознайомили присутніх з організаційно-плануючою документацією на 2019-2020 навчальний рік, зокрема навчальними планами на 2019-2020н.р. згідно переліку спеціальностей підготовка яких ведеться в коледжі.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. представив програму урочистостей святкування Дня знань в коледжі.

    Заслухавши та обговоривши порядок денний педагогічна рада коледжу прийняла відповідні рішення.

Левицька І.В.

: