Search

Адаптація студентів новонабраних груп

Адаптація студентів новонабраних груп

    З 27 по 30 серпня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» для студентів перших курсів організовано інформаційно-адаптаційні курси. В рамках даних заходів відбулися організаційні збори студентів та їх батьків із членами дирекції коледжу. Представляючи навчальний заклад першокурсникам, директор Глова Володимир Степанович подякував студентам новонабраних груп, що вони обрали саме цей навчальний заклад. Адже коледж є структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України який забезпечує високу підготовку кадрів аграрного сектору країни. Присутніх студентів було ознайомлено з організацією навчальної роботи у коледжі (зокрема, з нормативно-правовою базою, матеріально-технічним забезпеченням кабінетів та лабораторій, розкладом занять та організацією освітнього процесу).

   Важливе значення приділяється організації дозвілля студентів, де кожний відповідно до уподобань та здібностей може себе реалізувати у спортивних секціях, гуртках з художньої самодіяльності та органах студентського самоврядування.

    Новопризначені куратори Руснак С.Г, Зубик І.М, Марусик М.Я., Киверига О.Ю. провели ознайомлення із навчальним закладом, колекційно- демонстраційними ділянками та історико-природничими об'єктами міста Заліщики. Організовано поселення у гуртожиток навчального закладу та здійснено облаштування кімнат для проживання.

   Тож, побажаємо студентам вдалого старту, позитивних емоцій, міцних знань на їхньому шляху.

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: