Search

Відбірні змагання з легкоатлетичного кросу

Відбірні змагання з легкоатлетичного кросу

    26 вересня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулась відкрита команда першість закладу з легкоатлетичного кросу, яка зібрала 12 команд. Метою даних змагань був відбір кращих спортсменів для участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях.

     Юнаки бігли 2000м., а дівчата 1000м.

    Перемогу у юнаків здобув студент 34-Ф групи Загайкевич Юрій, друге місце у молодого перспективного бігуна Атаманчука Олега (14 група). В трійці призерів був також учень Заліщицької державної гімназії Щуцький Максим.

    У дівчат впевнено перемогла чемпіонка України серед ВНЗ І-ІІ р.а. студентка третього курсу нашого коледжу Теслюк Юлія. На другу сходинку піднялась Вейван Налатія учениця Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру. На почесному третьому ІІІ місці Манастирська Христина студентка 35 групи.

    В командному заліку перемогла команда 34 групи. На другому збірна Заліщицької державної гімназії. І третє місце посіла команда 42 групи.

    Хочеться побажати нашим студентам вдалих стартів в змаганнях першості України в м.Бала-Церква, що відбудуться 1-3 жовтня 2019 року.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання 

: