Search

Студентки коледжу учасниці Z-Forumu «Демократичні та економічні реформи в Україні»

Студентки коледжу учасниці Z-Forumu

«Демократичні та економічні реформи в Україні»

    Протягом вересня 2019 року в Заліщиках проводився тренінг Z-Forum «Демократичні та економічні реформи в Україні» для жінок-лідерів з ініціативи мера міста Алли Квач та волонтера Корпусу Миру США в Україні Кріс Старбірд. Девіз форуму: «Успішні жінки – успішна країна». 

    Учасниками форуму були жінки-лідери: активні громадські діячки, бізнес-вумен, представниці від органів державної влади та місцевого самоврядування, а також учениці шкіл та студентки нашого коледжу Перит Тетяна і Рибалка Вікторія, які є членами студентського парламенту та студентськими лідерами коледжу.

    Форум проходив у форматі дискусійних платформ, які об'єднали в собі актуальні теми сьогодення щодо розширення економічних можливостей та прав жінок, подолання жінками перешкод та суспільних викликів у місцевих громадах, зростання організаційної спроможності жіночих громадських організацій  та просування жіночих ініціатив, а також показав успішний досвід жіночого підприємництва та дієвість жінок у прийнятті рішень в сфері політики.

    Z-Forum «Демократичні та економічні реформи в Україні»  став платформою для жіночого натхнення, дозволив отримати заряд позитивної енергії від успішних жінок, потужну мотивацію та віру в свої сили для зростання власних лідерських якостей та успіху.

Левицька І.В.

: