Search

ЗАНЯТТЯ-ЕКСКУРСІЯ НА ВИРОБНИЦТВІ

Заняття-екскурсія на виробництві

Виходячи з потреб сучасності, викладачі спецдисциплін коледжу вбачають своє головне завдання в тому, щоб дати студентам міцні та якісні знання.     Важливим у цьому процесі є зв'язок теорії з практикою.

Минулого тижня для наших 34-О та 35 груп викладачі облікових дисциплін Стрільчук Л.В. та Папушко М.Д.організували заняття-екскурсію в ПП «Форватор», яке очолює Марія Григорівна Фірташ. Нас зустріла головний бухгалтер Ольга Чеславівна Погребнюк, яка представила матеріально-технічну базу підприємства і познайомила з організацією обліку в ньому.

Першим об'єктом нашого знайомства з виробництвом був сучасно обладнаний тік. Наш випускник Тарас Борисович Сеник розповів про порядок обліку руху продукції рослинництва від її оприбуткування до реалізації. Цей процес є автоматизованим.

Нас вразила сучасна техніка з обробітку ґрунту і збирання сільськогосподарської продукції, елеватори, великих об'ємів склади, зерноочисний комплекс.

Процес ведення обліку в бухгалтерії нам представила головний бухгалтер Ольга Чеславівна Погребнюк. Приємною несподіванкою стала зустріч із минулорічною випускницею Іванною Ворожбит, яка підтвердила, що ґрунтовні знання, наполегливість та віра в себе дають можливість успішно працевлаштуватися за фахом бухгалтера.

Ми хочемо подякувати керівнику підприємства М.Г.Фірташ, головному бухгалтеру О.Ч.Погребнюк та працівникам ПП «Форватор» за надану можливість ознайомитися із роботою сучасного та ефективного господарства.

Якимець А. від студентів 34-О та 35 груп.

: