Search

Засідання методичної ради

Засідання методичної ради

Проведено чергове засідання методичної ради коледжу, на якому обговорені такі питання:

  1. Про результати контрольних робіт і замірів залишкових знань із загальноосвітніх дисциплін.
  2. Оцінка рівня організації самостійної роботи студентів.

     

Результати виконання контрольних робіт та проведення замірів залишкових знань студентів проаналізували Ю.Л.Гірчак, О.П.Слободян, І.Я.Книш, Г.Р.Глова, Л.Й.Сопівник, І.П.Сагайдак.

Обговорюючи дане питання, члени методичної ради звернули увагу на недостатню якість підготовки студентів 1 курсу з деяких предметів у школах та невідповідність шкільних оцінок результатам заміру залишкових знань. Підкреслено необхідність проведення роботи по вирівнюванню знань студентів в групах. Запропоновано обговорити на засіданнях циклових комісій результати проведення контрольних робіт та замірів залишкових знань і спланувати роботу щодо вирівнювання знань студентів.

Обговорено рівень організації самостійної роботи студентів. З метою підготовки даного питання попередньо було проведено анкетування студентів. З його результатами присутніх ознайомили завідувачі відділень: технологічного - Р.В.Андрусик, економічного - Л.В.Стрільчук.

В обговоренні даних питань активну часть взяли директор коледжу В.С.Глова та заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк. Були прийняті відповідні рішення.

Юрій Війтик

: