Search

Знайомство з «IT HOUSE»

Знайомство з «IT HOUSE»

Чи мріяли ви колись про простір, де можна навчатися, працювати та вдосконалюватися, знайомитися з новими людьми та просто цікаво й продуктивно проводити час?

Нашим студентам спеціальності «Комп'ютерна інженерія» вдалося стати на шлях досягнення мрії побувавши на виїзному занятті в IT компанії «IT HOUSE» .

«IT HOUSE» — це багатофункціональний простір у місті Тернопіль, простір, де створюють прогресивні IT-проекти й проводять конференції та освітні події, майстер-класи, тренінги, презентації, уроки та курси. Це унікальне поєднання коворкінгу та навчального хабу в одній локації.

У них передбачені місця для індивідуальної та командної роботи. Атмосфера у них панує творча, дружня та креативна, що сприяє новим корисним знайомствам, взаємодії та обміну ідеями.

Вони націлені на ефективне навчання у сфері інформаційних технологій. Дана компанія займається коворкінгом де передбачені місця для індивідуальної роботи і для великих творчих команд, також проводить навчальні курси: ознайомлення з основами комп'ютерних наук, основи веб-програмування, об'єктна-орієнтоване web-програмування,розробка веб-додатків, фан-ютуб, 3D-арт , робототехніка, графічний дизайн, школа лідерства, курси по дизайну та організація різних бізнес проектів які проводять спеціалісти з провідних IT компаній.

Наші студенти познайомилися із можливостями перспективи працевлаштування та вимогами до працівників в ІТ-сфер, а саме вони можуть працювати за такими професіями : програміст, інженер-програміст, консультанти із впровадження та супроводу програмного забезпечення, спеціаліст технічної підтримки, системний адміністратор, фахівець з розробки та тестування програмного забезпечення та ін.

 

Працівники компанії «IT HOUSE» вразили нас своєю доброзичливістю, ввічливістю та віртуозністю. Наше практичне заняття було корисним і пізнавальним та сприяло утвердженню переконання про правильність вибору професії спеціальності «Комп'ютерна інженерія», яку вони здобувають в коледжі.

Сидорчук Н.Я., Міщук Т.В.-викладачі коледжу

: