Search

Заняття в краєзнавчому музеї

Заняття в краєзнавчому музеї

Вивчаючи дисципліну «Політична економія» студенти спеціальності «Облік і оподаткування» знайомляться не лише з теоретичними основами та практичними аспектами економічних відносин, але й вчаться пов'язувати історичний досвід минулого з сьогоденням господарської діяльності. Тож для поглиблення своїх знань з економічної історії минулих часів разом зі своїм викладачем М. В. Сопилюком ми відвідали Заліщицький краєзнавчий музей.

Тут студенти ознайомилися з експозицією, яка розповідає про розвиток господарської діяльності людей в нашому краї від найдавнішого минулого до сучасності. Побачили досягнення в технології виробництва і економічному розвитку в різні періоди історії.

Директор краєзнавчого музею В.В. Каспрук розповів про наукові здобутки та праці доктора історичних наук, професора П. С. Сіреджука, який в своїх працях висвітлює й проблематику соціально-економічного розвитку нашого краю.

М. В. Сопилюк ознайомив студентів з виставками та експозиціями, що представляють різні галузі господарської діяльності в Заліщанщині. Ми отримали багато пізнавальної інформації, яка допоможе краще сформувати розуміння економічних процесів, їх взаємозв'язок з суспільним розвитком в цілому. А ще збагатили свої знання про господарські досягнення наших предків в минулому та усвідомили, що без належного вивчення минулого не може бути успішного майбутнього.

Тетяна Перит, студентка 24 групи

: