Search

Досвід Заліщицького коледжу презентовано на обласному семінарі

 

Досвід Заліщицького коледжу

презентовано на обласному семінарі

18 лютого 2020 року, на базі Борщівського агротехнічного коледжу відбулося засідання методичного об'єднання заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області на тему «Особливості організації освітнього процесу в умовах переходу до фахової передвищої освіти». Робота була організована у форматі науково-практичного семінару. Його модераторами стали – Cопилюк М.В. голова методичного об'єднання заступників директорів з навчальної роботи та Лещик І. Б. – методист Ради директорів.

Досвід роботи і освітні можливості Борщівського агротехнічного коледжу представили директор Козій Я.В. та заступник директора з навчальної роботи Блозва І.Й. Учасники семінару заслухали доповіді Когут О. І., заступника директора з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформаційно-комунікаційних технологій Тернопільського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на тему «Про особливості проходження підвищення кваліфікації педагогічними працівниками згідно Постанови Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р.», Шайнюка Ю.Ч., заступника директора цього ж інституту з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти на тему «Про організацію і проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання здобутих на основі повної загальної середньої освіти».

Заступник директора з навчальної роботи Чортківського гуманітарного педагогічного коледжу ім. О. БарвінськогоЖара О.В. представила доповідь з досвіду роботи на тему «Методичні засади та практична діяльність з організації підготовки студентів до проходження ЗНО результатів навчання здобутих на основі повної загальної середньої освіти».

Діяльність дирекції Заліщицького коледжу по контролю за ефективністю освітнього процесу та організацією документообігу в навчальній частині презентував Сопилюк М.В.. Заступник директора з навчальної роботи Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя Волошин В.Н. поінформував про необхідність активізації участі в громадських обговореннях пропонованих законодавчих та нормативних актів з питань реформування освітньої діяльності.

Учасники семінару пройшли також тренінг «Психолого-педагогічний супровід діяльності педагога». Представники ІППО відповіли на численні запитання, відбувся обмін думками та досвідом з питань організації освітнього процесу (Ільчук Т.А., Волошин В.Н., Калатало О.В., Сопилюк М.В,, Лещик І.Б., Семенків М.Ю., Козій Я.В.).

Учасники семінару ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та досвідом роботи його викладачів.

М.В. Сопилюк, голова обласного методичного

об'єднання заступників директорів з навчальної

роботи закладів фахової передвищої освіти

: