Search

На засіданні педради - актуальні питання

На засіданні педради - актуальні питання

На черговому засіданні педагогічної ради коледжу розглянуті актуальні для сьогоднішнього дня питання навчально-виховного процесу в навчальному закладі.

Заступник директора коледжу з виховної роботи Книш І.Я. детально ознайомив присутніх з планом виховної роботи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» на ІІ семестр 2019-2020 навчального року.

Про особливості організації навчально-практичної діяльності студентів коледжу з підготовки робітничих професій доповів завідувач навчально-виробничої практики Гірчак Ю.Л..

Результати моніторингу виховної роботи в студентських групах представили: заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. та голова циклової комісії керівників академічних груп Руснак С.Г.

Інноваційну діяльність викладачів циклової комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін в освітньому процесі аналізували: голова циклової комісії Сопівник Л.Й. та керівник секції агрохімічних та інженерно-технічних дисциплін Гулько І.М..

З інформацією про роботу Асоціації працівників аграрних навчальних закладів України «УКРАГРООСВІТА» у 2019 році виступив директор коледжу Глова В.С..

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

О.П.Слободян, методист коледжу

: