Search

Мікробні препарати-технологія майбутнього

Мікробні препарати-технологія майбутнього

Прагнення зробити світ кращим, створюючи екологічні продукти, що оздоровлюють землю, вирішують екологічні проблеми, покращують здоров'я людей та тварин, а також приносять матеріальні вигоди клієнтам,- саме такими принципами керуються у ТОВ «БТУ-Центр». Фірма займається виробництвом препаратів та впровадженням їх у агровиробництво, супроводжуючи їх використання.

25 лютого в читальному залі коледжу відбувся науково-практичний семінар, організований цією компанією по питаннях перспективи застосування біопрепаратів при вирощуванні польових, овочевих та плодових культур.

Присутні на семінарі студенти агрономічних спеціальностей коледжу, викладачі, керівники та спеціалісти агропідприємств, індивідуальні господарі мали змогу ознайомитись з діяльністю компанії, результатами її роботи.

Перед аудиторією виступили керівник напряму овочівництва компанії «БТУ-Центр», доктор с.г.наук Сергій Анатолійович Вдовенко, керівник Західного регіону компанії з вирощування зернових культур Євген Володимирович Кожухар та агроном Західного регіону компанії Віталій Станіславович Деркач.

 

Учасники семінару отримали консультації, відповіді на питання щодо застосування біопрепаратів у сільськогосподарському виробництві. Особливо цінним проведення такого семінару стало для студентів агрономічних спеціальностей як стаціонарної (молодші спеціалісти), так і заочної (бакалаврат) форм навчання, адже тут вони отримали наочно-практичне підтвердження теоретичного матеріалу.

В.В.Гагалюк, викладач агрономічних дисциплін

: