Search

Знайомство з коледжем

Знайомство з коледжем

Перед школярами, які завершують навчання в загальноосвітній школі, постає проблема вибору майбутньої професії та навчального закладу, в якому цю професію можна здобути. Заліщицький аграрний коледж ім..Є.Храпливого, який готує фахівців по 7 спеціальностях, створює сприятливі можливості для такого вибору.

І саме з метою ознайомлення з навчальним закладом, його історією і сьогоденням, з навчально-матеріальною базою, в Заліщики прибула група старшокласників Зозулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з вчителькою Марією Іванівною Гронською.

Делегацію зозулинських школярів зустріли заступник директора Заліщицького агроколеджу М.В.Сопилюк та завідувачі відділень: економічного-Л.В.Стрільчук і технологічного – Р.В.Андрусик. Для школярів було проведено ознайомчу екскурсію по навчальному корпусу коледжу. В базових кабінетах та лабораторіях вони мали можливість більш детально довідатись про ту чи іншу спеціальність.

Спеціальність «Облік і оподаткування» презентували викладач Н.В.Леоненко та другокурсниця Тетяна Перит.

Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» представила викладач М.Я.Марусик та другокурсниця Тетяна Фрасуняк.

Про спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розповіла викладач Г.М.Ситник.

Тонкощі спеціальності «Економіка» розкрили майбутнім абітурієнтам викладачі О.Ю.Киверига та Б.П.Зарівна.

Захоплено слухали школярі розповідь викладачів А.М.Червоняка, І.М.Зубика та другокурсника Михайла Крілика про спеціальність «Комп'ютерна інженерія».

Про спеціальність «Агрономія» розповіли зозулинським школярам Р.В.Андрусик та четвертокурсник Назар Кравчук.

В презентаційній аудиторії заступник директора коледжу з навчальної роботи М.В.Сопилюк ознайомив майбутніх абітурієнтів з порядком та особливостями вступу до навчального закладу.

Знайомство зблизька з таким навчальним закладом, як ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж» розширить знання старшокласників про ті спеціальності, які можна отримати, навчаючись в ньому, і неодмінно сприятиме майбутньому профорієнтаційному вибору.

Юрій Війтик

: