Search

Чим заочна форма навчання приваблює здобувачів освіти?

Чим заочна форма навчання приваблює здобувачів освіти?

Чому ви обрали заочну форму навчання? На це запитання відповідають студенти випускних груп Заліщицького аграрного коледжу…

Борис Карабанов (студент 311 групи, спеціальність «Агрономія»
Заліщицького аграрного коледжу ЗФН,  директор ФГ «АГРОВЕСТ 2012»):

Форма навчання не впливає на кар'єрний розвиток, оскільки це залежить від психотипу та прагнень людини. Мені зручніше навчатися на заочному, адже встигаю більше, але в мене переваги особисті – маю попередню вищу освіту, достатні знання, на які накладаються нові. 

 

Ольга Дутчак (студентка 214 групи, спеціальність «Облік і оподаткування»
Заліщицького аграрного коледжу ЗФН та Кременецької обласної комунально-педагогічної академії ДФН): 

Вважаю, що одночасне навчання у двох та більше навчальних закладах – це чудова можливість не гаяти час. Поєднувати дві освіти не дуже легко, але якщо помножити зусилля на бажання, то через декілька років ви дякуватимете вашим освітнім закладам за два дипломи, адже матимете більше варіантів працевлаштування.

Анастасія Танасійчук (студентка 311 групи, спеціальність «Агрономія» Заліщицького аграрного коледжу ЗФН, квітникар): 

Заочна форма навчання чудово підійде людям з умінням вирішувати чітко поставлені завдання, в найкоротший термін самостійно здобувати знання і йти до поставленої мети. При цьому така форма навчання дозволяє поєднувати теоретичні знання з основною професійною діяльністю.

Уляна Мазур (студентка 214 групи, спеціальність «Облік і оподаткування»
Заліщицького аграрного коледжу ЗФН, підприємець): 

Заочна форма навчання приваблює людей, які вже домоглися певних результатів у кар`єрі. Навчання відкриває для них нові можливості зростання як фахівця, причому без відриву від роботи.

Каріна Розайко (студентка 214 групи, спеціальність «Облік і оподаткування»
Заліщицького аграрного коледжу ЗФНта Тернопільського національного медичного університету ДФН): 

Що ж стосується питання «Чому обирають дві і більше освіт?», то тут я бачу лише одну відповідь: сучасна молодь розуміє, що для того, щоб бути конкурентноспроможним на сучасному ринку праці, потрібно бути висококваліфікованим спеціалістом і частіше не вузькопрофільним. 

Таким чином, серед плюсів заочної форми навчання студенти нашого коледжу виділяють: можливість паралельно навчатися на денній формі або працювати, великий досвід самоосвіти та самоконтролю (адже на заочній формі навчання знання майже на 100 % залежать від самоорганізації людини), можливість одночасно здобувати теоретичні знання та практичні вміння.

Хомів Н.Й., методист по роботі зі студентами заочної форми навчання

: