Search

Початок моїх трудових буднів

Початок моїх трудових буднів

В 2011 році я, Дем'янів Василь Іванович, поступив до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», на спеціальність «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Вибрати дану спеціальність підштовхнула мене робота мого батька, який працював агрономом по захисту рослин у місцевому господарстві. Допомагаючи йому, я зрозумів наскільки важлива і цікава дана робота.

Студентські роки пройшли немов одна мить. Проте з кожним курсом я все більше усвідомлював важливість вибраної спеціальності, її значущість та затребуваність в нашій країні. Адже від правильної та вмілої роботи технолога в агрономії залежить кількість сільськогосподарської продукції і достаток народу.

Після закінчення коледжу в 2015 році я зрозумів, що треба рухатись далі, поповнювати свій багаж знань, і влітку 2015 подав документи в НУБІП України, де успішно здав вступні екзамени на Агробіологічному факультеті за напрямком підготовки «Агрохімія і ґрунтознавство».

В грудні 2018 закінчив НУБіП України, але вже паралельно, від весни 2018 року, працював агрономом у Філії Перспектива ПРАТ Зернопродукт МХП, де й почалася моя перша робота і справжнє усвідомлення своєї професії, яку я вибрав і жодного разу не пошкодував. Робота дуже цікава, підприємство працює з новітньою технікою обробітку грунту, сівалками точного висіву та препаратами провідних виробників світу.

З 1 лютого 2020 року я працював на посаді агронома із захисту рослин на своєму відділку. Сама назва посади багато про що говорить. В мої обов'язки входить обстеження посівів та організація роботи в полі під час підготовки грунту під посів, посівної компанії та своєчасний захист культур від шкідників, бур'янів та хвороб під час вегетації.

Хочу висловити щиру подяку дирекції та викладачам коледжу за ті знання, які вони допомагають нам здобути під час навчання. Абітурієнтам та студентам коледжу хочу побажати успішного навчання, від якого буде залежати їхня подальша трудова діяльність, особливо зараз під час нелегкого для країни та всього людства часу. Не втрачайте надії, здоров'я Вам, добра, злагоди, терпіння, Божої ласки та захисту!

З повагою Дем'янів Василь Іванович.

Підготував викладач коледжу Коропецький П.М.

: