Search

Запрошуємо на онлайн-зустріч – День відкритих дверей

Шановні випускники

загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв),

закладів професійно-технічної та вищої освіти,

технікумів і коледжів, роботодавці!

Запрошуємо Вас, Ваших батьків і друзів на онлайн-зустріч – День відкритих дверей у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого", де всі бажаючі матимуть можливість познайомитися з нашим навчальним закладом, його діяльністю та структурою.

День відкритих дверей – це вже традиція, яка дозволяє познайомитися з коледжем та його життям, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу. У зв`язку з пандемією, захід знову відбудеться в режимі онлайн.

Під час заходу абітурієнти зможуть поспілкуватися з керівниками коледжу і його структурних підрозділів, дізнатися про особливості вступної кампанії 2020 року, познайомитися зі спеціальностями, можливостями працевлаштування після закінчення навчання та почути думку студентів про коледж.

Для участі в заході необхідно зареєструватись!

Реєстрація доступна до 1 червня 23:59:00 включно. У реєстраційній формі можна заздалегідь поставити запитання до фахівців приймальної комісії.

Запланована онлайн-зустріч відбудеться у вівторок, 2 червня, о 11:00 на платформі "ZOOM", долучитись до якої потрібно буде за посиланням надісланим на вашу електронну поштову скриньку, після реєстрації.


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ



Приєднуйтесь, ми на Вас чекаємо!

: